Képzeld el azt a mesés utazást, amiről most úgy gondolod, hogy gyönyörű lenne, de még nem tapasztaltad meg… Engedd szabadon a képzeleted, és teremtsd meg a részleteket is.
Elképzelhető, hogy már jártál csodás tájakon, voltak mesés élményeid, ám akkor is vannak olyan vágyaid, amit szívesen élnél meg.
Gondold végig hova utaztál eddig és hova indulnál most, ha nem lenne semmilyen korlát. Vehetnél egy bárhová szóló repülőjegyet, utazhatnál első osztályon, ha átszállással érnéd el a helyszínt, akkor mindenhol eltölthetnél egy két éjszakát mielőtt tovább utazol, és nincs időhatár, hogy csak 10 nap a szabadság! 😉
Az első fontos gondolat ezzel kapcsolatban, hogy ha csak pillanatnyi gondolatként is elképzelted, és megérezted azt a csodálatos érzést, amit közben tapasztalnál, akkor szánj rá naponta 3 percet, és képzeld el így az életed. Ez a 3 perc, ha minden nap gyakorlod, meg fogja változtatni az életed!!! Ebben maximálisan biztos vagyok! Sok tanító, mentor és tanácsadó leírta már a könyveiben, oktatta tanfolyamain, én pedig láttam megvalósulni az emberek életében. Látom azt a csodás csillogást a szemükben, amikor elcsodálkoznak elsőként, hogy meg tudták valósítani az álmaikat… 😀 Nekem ez az egyik legjobb tapasztalás az életemben! Másoknak hitet adni, és megtapasztalni, hogy ez akkora erőt ad nekik, hogy megvalósítják nyílt és legtitkosabb vágyaikat is, számomra annyit jelent, hogy megérte minden odafigyelés és gondoskodás.
Most térjünk vissza az utazásra, hogy kicsit konkrétabb irányt vegyen a képzeletünk.
Valójában teljesen mindegy, hogy egy olyan helyre vágynál, ami egy órányi autóútra van tőled vagy a világ másik végét látnád szívesen.
A szíved boldogsága szempontjából csak az a fontos, hogy adj magadnak engedélyt arra, hogy megéld ezt a csodát. A megengedés csodáját!

Ebben a videóban a vendégem arról mesél, hogy milyen volt az ő útja a sikerinek megéléséig.

Engedd meg magadnak, hogy vágyaid lehetőséget adjanak a tapasztalásra, mert beteljesülésükkel sok-sok jótékony energiát indítasz el önmagad és mások irányába egyaránt.
Szerencsére bárhová utazunk, mindenhol vannak mások is, akiknek az életére egy pici hatással lehetünk. A legforgalmasabb metropoliszok és a világ rejtett csodáiban élő emberek is kapcsolódnak egymáshoz, és amikor nyitott vagy, akkor észre fogod venni azokat a végtelen találkozásokat, amelyek szivárványszínűvé varázsolják az életed!
(Csak zárójelben jegyzem meg, hogy minden utazás során az életutad egy olyan pontját érinted, ahol már volt kapcsolódásod a világhoz. Hogyan??? Hiszen most jársz ott először!  Jelen életedben lehet, de ha olvasni fogod az írásaimat, akkor hamarosan megérted, hogy ez csak a jelenlegi nézőpontod. Én csupán annyit szoktam mondani, hogy ha semmi más nem állna rendelkezésünkre, mint a matematika, akkor is bizonyítható lenne, hogy az életünk értelme nem érthető meg a maga teljességében száz év figyelembevételével – manapság pedig ez igen hosszú életnek számít. Így engedjük meg magunknak azt a feltételezést, hogy többről van szó, ami a legjobb mindig megnyilvánul.)
Életed minden pillanatában útirányt választasz magadnak, és eldöntöd, hogy mely élményeidet folytatod, melyeket kezdesz új tapasztalásként.
Biztosan emlékszel te is olyan érzésre, amikor megjelentél egy számodra addig ismeretlen helyen, és kellemesen „otthon” érezted magad. Ezeken a tájakon, városban, országban voltak már tapasztalásaid, és kellemes élményeket őrzöl innen.  Ám érezhetted már úgy is, hogy valahova megérkezve furcsa diszkomfort érzeted van. Nem érzed magad biztonságban, furcsa az emberek tekintete. Akkor is, amikor a legkedvesebb mosolyukat látod. Ilyenkor arról van szó, hogy egy mélyen húzódó fájdalmas emlék kötődik ahhoz a helyhez, és lehetséges, hogy éppen akkor oldod fel ennek egy részét, mivel mostani utazásod során már kellemes élmények fognak érni.  Légy bátor, és engedd meg magadnak a tapasztalást.
Engedd meg magadnak az élményeket, és az élmények elengedését.
A boldogság, a szeretet mindig, minden pillanatban felülírja a félelmet!!!

Csatlakozz a Boldogságkörhöz:
https://facebook.com/groups/boldogsagkor/