Szeretettel köszöntelek a valódi megvalósítók körében!

Elsőként egy áttekintést találsz itt a tanfolyam felépítéséről, majd a továbbiakban a jobb oldalon figyelemmel kísérheted a kurzus leckéit (használd a nyilakat, hogy minden részét lásd). Bár külön-külön is feldolgozhatóak a részek, javaslom, hogy elsőként haladj sorban. Így minden információ a megfelelő időben fog megnyilvánulni neked, és könnyebb lesz követni a gondolatok egymásra épülését.

A tanfolyam elemei

Sikeres megvalósítás: így csináld, hogy valóban sikerüljön!

 

 • Annyi módszert kipróbáltál már… Tudd meg ez miért működik!

  • A megvalósítás útja sokszor más, mint az első lehetséges út!

  • A valódi boldogsághoz ezt érdemes megértened!

 

 • A vágyaid fontosak! Így valósítsd meg őket túlbonyolítás nélkül!

  • Mire figyelj elsőként?

  • Így csinálj könnyű rutint a “nem szeretem” feladatok megoldásából!

  • Gyorsaság és kitartás… Melyiket mikor kell használni?

  • Hogyan lesz hosszú távú a sikered?

  • Egy ajándék neked, mert ajándékozni jó!

 

Biztos vagyok benne, hogy számos saját tapasztalattal rendelkezel a témában, és örülnék neki, ha megosztanád velem a korábbi tapasztalataidat. Ha van konkrét kérdésed, azt is írd meg nyugodtan, igyekszem segíteni. Ide várom a leveled: info@kovacsnebaloghbea.hu

Javaslom, hogy miközben haladsz előre a leckékben, készíts magadnak rövid feljegyzéseket a gondolataidról. Így elképzelhető, hogy mire a végére érsz az anyagnak, már másként fogsz gondolni bizonyos helyzetekre, és azonnal mérhető lesz számodra is a gondolkodásmódod megváltozása. Gondolhatnánk azt, hogy majd emlékezni fogsz rá enélkül is. Biztosítalak, ha a jegyzetelés kimarad, akkor is be fognak következni a változásaid, ám ez a különbség másként lesz érzékelhető.

A választást rád bízom, és a továbbiakban is igyekszem olyan iránymutatást adni, amiben megmarad a saját választásod lehetősége, ám ismerni fogod a lehetséges eredményeket is.

Szeretném bemutatni neked a Boldogságkör csoportot, aminek fő célkitűzése, hogy lehetőséget adjon hasonló életszemléletű embereknek a tapasztalataik megosztására, a kérdéseik feltevésére, beszélgetésre, és a videós tartalmak közül vannak olyanok, amit csak ebben a zárt közösségben osztok meg. Vedd ezt a rövid bemutatását a csoportnak egyben meghívásnak is, mivel az általad választott tanfolyam alapján, biztos vagyok benne, hogy számos közös nézőpontunk van.

A Boldogságkör zárt csoporthoz itt tudsz csatlakozni: Boldogságkör csoport

TOVÁBB A TANFOLYAMHOZ!