Akkor még nem értettem az okát, egyszerűen csak tudtam, hogy hosszú távon megváltozott egy másodperc alatt az életem. Azóta már értem, hogy bizonyos események miért pont addott pillanatban történnek, és milyen befolyásoló tényezők mutatják előre a változásokat. 

Ez volt az egyik oka, hogy elkezdtem komolyabban asztrológiával foglalkozni. 

Megfigyeltem, hogy a véletlenek valójában soha nem véletlenek. Sokszor kiszámíthatóak, máskor megérezhetőek, de ez valahogy mégis kevés volt. 

Maximálisan meggyőzött a barátnőm és reiki mester, -tanár társam, aki néhány évvel ezelőtt elkészítette a saját születési horoszkópom, és nagyon sok minden azonnal a „helyére került”. Megértettem, hogy bizonyos dolgok miért változtak olyan könnyen, másokkal meg miért kellett annyit dolgoznom. Megértettem az emberi kapcsolataimat, és elfogadtam a kihívásokat. 90 perces eletpalya elemzes asztrologiaval

Egyre inkább érteni akartam, hogy mit és hogyan csinál, ért meg azokból a furcsa szimbólumokból… Ám a könyvek az elején nehezen voltak érthetőek, majd amikor már valamennyire „egy nyelvet beszéltünk”, akkor többet akartam tudni. Így kezdtem el az asztrológiával kapcsolatos utam, ami alatt rájöttem, hogy a legnagyobb haszon az volt, hogy megértettem, minden asztrológusnak van egy „saját szemüvege”, ahogyan az életutakat vizsgálja. Mindenki észrevesz alapvető dolgokat, de a részleteket másképp nézi… Mindig olyan összefüggéseket vettem észre, amiket mások nem annyira tartottak fontosnak. Aztán megvizsgáltam több személy születési képletét, és mindenki visszaigazolt, hogy jól látom. 

Ekkor elhatároztam, hogy tovább elemzem a megfigyeléseimet és elkészítem azt a módszert, ami a legjobban tudja szolgálni az embereket az én nézőpontom szerint. Tiszteletben tartom mindenkinek a saját világlátását, én viszont a sajátommal tudok hozzájárulni mások jobb életminőségéhez. Így az én módszeremben nincs „jövőre vonatkozó jóslás és sejtelmes fejtegetés”. Van viszont benne konkrét tényezők gyűjteménye, ami arra ad magyarázatot, hogy ebben az életben melyek a leginkább támogatott életterületeid és hol vannak a kihívásaid, azokra pedig milyen módon találhatsz valódi megoldást.

Legtöbben úgy vagyunk vele, hogy mind szép és jó, amit hallottam, de próbálta már valaki?
rito_szandi_velemeny

Ezért hoztam és fogok még hozni képeket, amit olyan emberek írtak, akik már találkoztak velem, kipróbálták valamelyik szolgáltatásomat. 

Azt szoktam mondani, hogy aki ebbe a vendégkönyvbe írt valaha, az a szívembe írta a szavait, és így mindig szeretettel fogjuk egymást támogatni. Olvasd szeretettel te is, hogy mit írtak mások:

Egy kis plusz infó rólam:

Csak olyan dologgal vagyok hajlandó foglalkozni, amit kipróbáltam és nekem is segített! Ez alapvető filozófiám! Ám amikor valamiről kiderül, hogy működik, másoknál is jól használható, és valóban érdekel, akkor képes és hajlandó vagyok megtanulni, hogy mások szolgálatába állítsam. Így alakult ki minden a szolgáltatásaim közül. 

Hogy mi mindennel tudlak segíteni, annak a listája igen hosszú lenne, ezért inkább azt javaslom, hogy ha asztrológiai témában van kérdésed, akkor válassz a Jupiter vagy Merkúr konzultációk közül, egyéb esetben pedig írd össze a kérdéseidet magadnak, és válassz időtartam szerint egy konzultációs lehetőséget. Első alkalommal mindkettőnk számára ki fog derülni, hogy hogyan tudok legjobban hozzájárulni a személyes „jól-léted”-hez.