Tapasztald meg a benned
rejlő csodát!

Minden cél megvalósítása az első lépéssel kezdődik!

Élj boldog életet!

Megtapasztaltad már a sikert, kiegyensúlyozott az életed, elégedett vagy a jövedelmeddel, de valami mégis hiányzik… Találd meg az önmgadhoz vezető utat, és élj olyan életet, ami igazán boldoggá tesz! Beszélgetéseink során olyan figyelemben lesz részed, ami eddigi életedben mindig másokat illetett meg. Most rajtad a sor, hogy fontos legyél! Kérj időpontot személyes- vagy online konzultációra és helyezd magad a megfelelő helyre az életedben!

Személyes és online konzultációk, mentorálás, tanácsadás

 

Miből áll egy konzultáció, mit fogsz kapni?

 

Személyes figyelmet tőlem.

  • Megvizsgáljuk a kérdéseidet, hogy mit szeretnél, hová szeretnél eljutni, milyen célokkal érkeztél hozzám.

 

  • Ezt követően kezdjük a közös „munkát”, mert bizony Te is fogsz tenni magadért. Kapsz házi feladatokat épp annyit és olyat, ami neked szükséges.

 

  • Nem fogok zsákbbamacskát árulni. Lesznek pillanatok, érzések, amelyeket kevésbé fogsz szeretni, de tudni fogod miért és hogyan lendülj túl rajtuk.

Azzal foglalkozom, hogy megtaláld az igazi motivációdat az életben, felismerd azokat a tulajdonságaidat, amik a legelőnyösebbek számodra és megvalósítsd az álmaidat.

„Minden nap hálás lehetek azért Beának, hogy segíti a személyiségem és a hozzáállásom fejlődését. A mindennapok történéseiben is érezhető a hatása. Emlékszem a jóságos, objektív véleményére minden esemény alkalmával még akkor is, amikor nem minden úgy megy, ahogyan én elképzeltem. Látom és tudom, hogy ezek mind a fejlődésemet szolgálják.

Megtanultam elfogadni, hálásnak lenni, szolgálni és alázatot mutatni olyan dolgok, személyek irányában is, ami pár éve szó szerint elképzelhetetlen volt. 

Néha szívbemarkolóan fájt a kapott őszinteség, máskor kirobbanóan boldog lettem, hogy láttam, látom a saját változásomat. 

Köszönöm, hogy ismerhetlek!”

Egyed Júlia

Tulajdonos, emokemarketing.hu, janewebshop.hu

Az önfejlesztés a legjobb befektetés!

A legtöbb embernek vannak álmai. Az emberek legnagyobb része azonban nem is vesz tudomást a saját álmairól…

Lényegesen kevesebben vannak azok, akik tudatosan alkotják meg a jövőképüket, ám közülük is kevesen tesznek rendszeren ezek megvalósulásáért…

Van az embereknek egy igen szűk köre, akikhez TE is tartozol, akik keresik az útjukat, azokat a lehetőségeket, ahogyan egyre jobban tudják megélni önmaguk teljesebb énjét, és többet élnek át a hétköznapokból, mint a munka robotléptei.

Ők és köztük TE is mertek gondolkozni, és lépni egy olyan életért, amelyben minden nap van öröm, boldogság és szeretet!  Ez az életmód mindenki számára lehetséges, csak a szívedre kell hallgatnod, és tovább kell látnod a félelmeid látóhatárán.

Bármit meg tudsz kapni és valósítani, amit szívből szeretnél!!!

Az első lépés azonban, hogy megismerd önmagad, a saját belső motivációidat és tisztában legyél a legjobb képességeiddel! Ezek határozzák meg a boldogságodat!!!

Tarts velem ezen a felfedezőúton, és hamarosan örömmel foglak köszönteni a boldog életet élő emberek között! Válassz az alábbi kivételes lehetőségek közül!

“Úgy kerültem Beához, hogy eleinte csak a kiváncsiság hajtott. Nem volt konkrét probléma, amit meg szerettem volna oldani.

Már az első alkalommal feljöttek régi sebek, érzések, amikről már évek óta nem vettem tudomást, de mégis ott voltak a felszín alatt.

Ezeket, és sok mást is sikerült pár nap alatt feldolgozni.

Bea nagyon sokat segített abban is, hogy jó döntéseket hozzak, hogy tisztában legyek azzal, miket szeretnék elérni az életben, és hogy ezért miket kell tennem.

Érintettünk munkával, családdal, párkapcsolattal, iskolával kapcsolatos kérdéseket, és mióta együtt dolgoztunk, sokkal könnyebben veszem az akadályokat.

A házi feladatainak megoldása közben jobban megismertem önmagam, és ez nagyon fontos.

Nagyon jól ráérez, hogy mikor kell véletlenül felhívni két alkalom között, hogy még lökjön egyet a dolgokon, hogy jobban menjenek.

Azoknak ajánlom őt, akik már régóta egy helyben toporognak, akik előrébb szeretnének jutni az életben bármilyen téren, akik kíváncsiak, akik kétségbeesettek, szóval bárkinek.”

Grünwald Márti

London

Extra figyelem 🙂

Ezeken a kis létszámú workshopokon és tanfolyamokon élvezheted minden előnyét a közös fejlődésnek, ám kimarad minden negatív hatás, ami a tömeges oktatásra jellemző.

Személyre szabottan és személyekre szabottan alkotunk, haladunk, fejlődünk!

Minden csoport létszáma maximalizált, mivel a mennyiség helyett a minőséget tartom elsődleges szempontnak! Csoport létszám 3-5 fő!!!

Egyéni oktatásra is van lehetőség! Keress bizalommal!