Mi lenne az a mondat, amit az általad legjobban szeretett személy mondana neked, azok közül, akikre ma emlékezel?Biztos vagyok benne, hogy bármit hallanál most az a legjobb tanács lenne! A legnagyobb szeretettel mondaná neked egy olyan személy, akit teljes szívedből szeretsz. 

Kérlek szépen, állj meg egy pillanatra, és próbáld meg átérezni ennek az embernek az üzenetét, a szavait! Tudom, elsőre gondolhatod azt, hogy hogyan? De ha elcsendesedsz, akkor igenis meg fogod hallani a szavait! 

Minden nap veled van, mindig szeretettel vesz körül és amiben csak lehet, támogat téged!!!

…. 

Igen, igen, kicsit merészeltem bátrabb lenni… Bátrabban fogalmazni… 

Aki személyesen ismer, tudja, hogy én másképp gondolkodom a világról. Ám, ha csak gondolkodnék, akkor még „javítható” lenne a történet… Én meggyőződéssel tudom, hogy minden „szeretet kapcsolatunk” sokkal többről szól, mint jelen életünk. 

gyertya

A mai nap különösen könnyű megérezni, megtapasztalni, hogy a fizikai szemünkkel látott valóság bár tényleg valóságos, de van egy másik „belső látással” érzékelhető kapcsolódás, ami hozzásegít minket ahhoz, hogy bármikor kapcsolódjunk szeretteinkhez. És azt kell mondjam, hogy ha egyszer sikerül „megérezni” a szerettünk üzenetét, akkor bármelyik napon sikerülni fog. (Ez egy sokkal hosszabb és komolyabb téma annál, hogy egy bligcikk formájában fejtsem ki, most csupán annyit szeretnék, hogy mindenkinek lehetősége legyen megérezni a „távolról érkező szeretetet is”, mivel tényleg áramlik mindannyiunk felé.)

 Hogyan csináld?

Gyújts meg otthon egy mécsest és ülj le, helyezkedj el kényelmesen egy csendes pillanatra. 

gyertya

Gondolj arra a személyre aki a legközelebb áll a szívedhez, hozzád és érezd át az érzést, hogy mennyire szereted. (Igen, tudom, hogy jó eséllyel itt sírni fogsz, és kérlek bocsáss meg nekem, velem is megtörtént már, hasonló ráhangolódás közben, ami azért van, mert a fájó érzelmeid harmonizálódni fognak közben.) 

Amikor átérzed, hogy mennyire szereted, engedd meg magadnak, hogy „elküld gondolat formájában” a szeretett személynek ezt a nagyon mély szeretetet. (Ha esetleg arra gondolsz, hogy ez badarság, akkor csak jussanak eszedbe véletlenek, amikor véletlenül egy távoli barátod épp jókor hívott telefonon… Tudom ez más, de annyira mégsem…)

Hogyan küld el gondolatban?  Képzeld magad elé, mellé, a közeledbe azt a személyt, akire gondolsz, és mondd el neki magadban, hogy milyen sokat jelent neked. Ha tényleg megcsinálod, akkor bármilyen fájó érzelmeket is érzel az első pillanatokban, egy furcsa nyugalom és szeretet érzés fog átjárni! Mások és én is megtapasztaltuk már számtalanszor.

Ezek után pedig emlékezz rá, hogy bármilyen nap van a naptárban, ezt a szeretet üzeneted bármikor elküldheted!