AGRA online konzultáció, mentorálás

30 000 Ft

 

  • 120 perc fókusz plusz konzultáció, ahol minden rólad szól és érted van
  • itt megismerheted önmagad rejtett részeit is, amiket olyan mértékben fogunk maximális hatékonysággal feltárni, hogy pont megfelelő kihívást jelentsen neked, szélesedjen a komfortzónád, de soha ne érezd teljesíthetetlennek a feladatot
  • olyan dolgokat is meg fogsz tudni önmagadról, amelyek a legjobban tudnak támogatni a személyes céljaidban, ám ezek feltárása legtöbbször csak külső támogatással valósulhat meg
  • a kérdéseidre gyorsan és érthető módon érkezik a válasz, és konkrét segítséget kapsz a feladataid megvalósításában
  • valójában minden sikeres eredmény az igazi éned külső megnyilvánulása lesz
  • képes leszel megmutatni és élvezni eredményességedet
  • sokkal gyorsabban fognak eltűnni a kétségeid, félelmeid és minden olyan tényező, amivel önmgadat gátoltad eddig

A konzultáció részleteit előzetesen pontosítjuk egy 15 perces telefonos egyeztetés során, ezáltal fel tudok készülni a személyes igényeidre. Ez az előzetes konzultáció számodra ingyenes, az extra konzultációhoz járó ajándék!

Számomra fontos a maximális kényelem, és ezt igyekszem neked is biztosítani!

Kényelmesen és egyszerűen tudod kiválasztani a számodra megfelelő időpontot itt: IDŐPONTFOGLALÁS
A rögzített időpontban az előzetesen egyeztetett módon felveszem veled a kapcsolatot (skype, viber, whatsapp, telefon). Időpontmódosításra az előjegyzett időpont előtt legkésőbb 72 órával van lehetőség!

Fizetéshez pedig helyezd a választott konzultációt a kosárba, majd fizess egyszerűen és gyorsan  Barion bankkártyás fizetéssel!

Kategória:

Leírás

Megérted az életedet befolyásoló folyamatok működését, és megismered az eszközöket, hogy hogyan legyen ez a hasznodra és biztosítsa a boldogságod.

Megtapasztalod, hogy te is képes vagy a csodára!

Végre azt az életet élheted, amit mindig is szerettél volna. Megérted, hogy eddig miért nem valósult meg.

Felismered, hogy milyen akadályok vannak jelen az életedben, amik meggátolnak a kiteljesedésben és a teljes élet megtapasztalásában.

Elengeded azokat a bántó automatizmusokat, amelyekkel önmagad ellen teszel nap mint nap. Ezek után tudatosan élve ezek az automatizmusok fognak támogatni, a bántó tényezőidből a egyik legjobb támogató eszköztárt fogod tudni összeállítani a saját élethelyzeted szerint.

Az extra konzultáció olyan támogatást fog nyújtani számodra, amitől olyan érzésed lesz, mintha egy árnyékos szobát egyszer csak beragyogna a csodálatos napfény. Minden a helyére kerül, megértéseid sorozata indul be szélsebesen, és minden megvalósításban a hatékonyságod csúcsát fogod működtetni.

Amit eddig csak álmodtál, de nem hittél igazán benne, hogy a tiéd lehet, az most elkezd tartósan megjelenni az életedben és megtapasztalhatod, hogy milyen csodálatos vagy és milyen csodák várnak rád!

Tudom, hogy képes vagy a csodákra! Most rajtad a sor, hogy megtapasztald!