Hegyikristály karkötő

5 990 Ft

Különleges vagy, egyedi és csodálatos!
Ezek alapján mit válaszolsz?
Tömegterméket szeretnél vagy egyedi darabot?

Minden karkötő egyedi különlegesség, mivel személyre szóló programozást kap, így annak az egy személynek a rezgéseit harmonizálja, akinek készül. A rendelés során a megjegyzés rovatban kérlek írd meg, hogy milyen célból kívánod a karkötő viselni, így ezek alapján készül el az egyedi programozás. Amennyiben ajándék lesz, akkor azt írd meg, hogy mi lenne előnyös annak, aki viselni fogja.
Különleges odafigyelést nem igényel, a program nem törlődik, nem módosul semmilyen külső hatásra (pl. napfény, víz), ugyanolyan viselése lehetséges, mint bármely egyéb kristálykarkötőnek.

A leghatékonyabb gyógyító és energiafelerősítő kristály a Földön, ami az egyedi csavarvonalú kristályformájának köszönhető. Elnyeli, tárolja, felszabadítja és szabályozza az energiát, valamint kitűnő a blokkok eltávolítására is. Az energiát a lehető legtökéletesebb állapotban hasznosítja. Tisztítja és erősíti a szerveket, mélyrehatóan tisztítja a lelket is. Spirituálisan az energiát a lehető legmagasabb szintre emeli. Tartalmaz minden lehetséges színt, a hegyikristály a létezés minden szintjén kifejti a hatását.

A legfogékonyabb kő a programozásra.

Segíti a figyelem-összpontosítást, és felszabadítja az emlékeket. A hegyikristály mestergyógyító, élénkíti az immunrendszert, és egyensúlyba hozza a szervezetet. Kiegyensúlyozza az összes csakrát, és összehangolja a finomtesteket.

Áltagos szállítási idő 5-10 munkanap.

A képen látható bársony ékszerdoboz illusztráció, külön vásárolható meg.

Elfogyott

Leírás

Ezek a kristályok mint egy természetes számítógép, úgy tárolják az információkat, olyanok mint a spirituális könyvtárak, csak arra várnak, hogy átadhassák mindazt a tudást, amit tároltak. Fokozza az extraszenz képességeket, és ráhangol a spirituális céljainkra. Meditációhoz használva kiszűri a zavaró tényezőket. Nem helyettesíti az orvosi kezeléseket, de kitűnő kiegészítése!