Jade karmala (sötét zöld)

6 990 Ft

Különleges vagy, egyedi és csodálatos!
Ezek alapján mit válaszolsz?
Tömegterméket szeretnél vagy egyedi darabot?

Minden karkötő egyedi különlegesség, mivel személyre szóló programozást kap, így annak az egy személynek a rezgéseit harmonizálja, akinek készül. A rendelés során a megjegyzés rovatban kérlek írd meg, hogy milyen célból kívánod a karkötő viselni, így ezek alapján készül el az egyedi programozás. Amennyiben ajándék lesz, akkor azt írd meg, hogy mi lenne előnyös annak, aki viselni fogja.
Különleges odafigyelést nem igényel, a program nem törlődik, nem módosul semmilyen külső hatásra (pl. napfény, víz), ugyanolyan viselése lehetséges, mint bármely egyéb kristálykarkötőnek.

A jade a tisztaság és a nyugalom jelképe. A szívcsakrával harmonizál, növeli és táplálja a szeretetet. Azt tartják róla, hogy vonzza a szerencsét és a barátságot. Stabilizálja az egyéniséget, létrehozza az ész és a test egységét. Növeli az önállóságot.

Megszabadít a negatív gondolatoktól, és nyugtatja az elmét. Ötletekre sarkall, egyszerűbbé és érthetőbbé teszi az elvégzendő feladatokat, így azonnal hozzáfoghatunk az elvégzésükhöz. Megszünteti, csökkenti az ingerlékenységet. Támogat bennünket, hogy megvalósítsuk valódi önmagunkat.

Nyugtatja az idegrendszert, és a szenvedélyt eredményeket hozó utakra tereli.

Áltagos szállítási idő 5-10 munkanap.

Elfogyott

Leírás

A lelki bölcsességet jelképezi.

A jade tisztító kő, támogatja a szervezet szűrő- és kiválasztófeladatot ellátó szerveinek működését. Különösen jótékony a vesék számára. Eltávolítja a szervezetből a méreganyagokat.

Nem helyettesíti az orvosi kezeléseket, de kitűnő kiegészítése!