Kristályprogramozás I. -› tanfolyam

30 000 Ft

  • Tudni akarod, hogy mi a titka azoknak a bűvös ékszereknek, amelyeket csodatevőnek gondolnak?
  • Kíváncsi vagy a módszerre, amely használatával bármilyen kristályt sajátoddá hangolsz?
  • A kristályok részletes szerkezeti tanulmányozása helyett inkább egy gyakorlatban használható tanfolyamot keresel?

Örömmel mondom: MEGTALÁLTAD!

Ez a tanfolyam Neked készült!

Jelentkezni az alábbi online naptárban tudsz:
Online regisztráció

Kérlek add meg a kért adatokat, és rögzítsd a foglalásod, hogy a helyed biztosított legyen. A foglálásról emailben visszaigazolást fogsz kapni.

Fizetéshez pedig helyezd a kosárba a tanfolyamot vagy kattints IDE, add meg a számla elkészítéséhez szükséges adataidat és fizess kényelmesen bankkártyával vagy Barionnal.

Következő tanfolyami időpont: 2019.01.20 10 óra

Kategória:

Leírás

Hiszem azt, hogy mindenki, akit részletesen érdekelnek a kristályok, azok szerkezete, felépítése nagyon sok magyarul fellelhető hasznos irodalmat talál. Számos kiváló könyv jelent meg az ezredforduló óta. Mindenkinek adott a lehetőség, hogy a jobbnál jobb szakértői könyvből megismerje a kristályokat.

Könyvből azonban nem tanulható a kristályprogramozás!

Aki ennél sokkal gyakorlatiasabb, viselni szereti a kristályokat, céljai vannak, amihez a kristályok támogatását szívesen és tisztelettel használná, annak szívből ajánlom ezt a tanfolyamot.

Ez a tanfolyam azt tűzte ki célul, hogy megismerd a módszert ami által igazán sajátoddá válik egy-egy kristályod.

Teljesen mindegy, hogy már viselted a kristályt, ékszer, marokkő, egy kisebb kövecske, formára van csiszolva vagy egy teljesen új darab. Amint elsajátítod ezt a programozási technikát, egy olyan gyakorlati módszert ismersz meg, amit a jövőben bármikor alkalmazhatsz és kiválóan fogod tudni a saját rezgésed támogatására hangolni a kristályokat.

Ez egy lépés régóta vágyott életformádhoz, amelyben egyre több olyan dolog lesz az életed része, ami támogat téged és feltölt energiával.