Merkúr asztrológiai konzultáció

20 000 Ft

60+30 perces online életpálya elemzés asztrológiával

Észrevettél már „véletlenszerű”, de mégsem véletlen történéseket az életedben? Megfigyeltél valamilyen furcsa ismétlődést, aminek nem érted az okát?

Nézd meg az életed egy új nézőpont szerint, ismerd fel mely életterületeden számíthatsz könnyű eredményekre, és értsd meg, hogy a kihívásaid miben építenek téged.

Az általam képviselt asztrológiai elemzés nem jóslás, hanem egyike azoknak a módszereknek, amelyek támogatnak téged abban, hogy egyre jobban megértsd önmagad és az életed történéseit. Mindaddig amíg nem vagy tisztába az életed összefüggéseivel, addig joggal érezheted kiszolgáltatva magad váratlan eseményeknek. Ám a döntés rajtad áll, hogy mikor lépsz az önismeret ezen útjára és élvezed számtalan előnyét!

Minden általam végzett asztrológiai elemzés két részből áll:

  • felkészülök „belőled”, elkészítem az asztrológiai képleted (születési horoszkópod), a megadott alapján pontosítom és megvizsgálom az életutad sajátosságait. Ehhez kérlek küld el emailben a születési helyed, a születésed időpontját (év, hónap, nap, óra, perc), életedet befolyásoló eddigi nagyobb események (iskolai végzettségek megszerzése, házasságkötés, gyermekek születési ideje (év, hónap, nap, óra, perc), baleset, műtét, számottevő költözések, komolyabb veszteségek, közeli hozzátartozók halála vagy bármi egyéb fontos esemény). Fontos tudnod, hogy nem a jövőd alakulását fogod megismerni az asztrológiai elemzés során, hanem önmagadat és az életedet fogod jobban megismerni, megérteni, ami magyarázatot fog adni arra, hogy mit és miért végzel azonos módon, és miért ismétlődnek események az életedben. (30 perc)
  • erre a címre küld el az adataidat: info@kovacsnebaloghbea.hu
  • az előzetesen foglalt időpont alapján megbeszéljük a felkészülésem során általam megismert tényezőket az életedre vonatkozóan, tehetsz fel kérdéseket (akár előre elküldheted ezeket is az adatokkal együtt) aktuális dolgokkal kapcsolatban, és megismered, hogy mely képességeid, élethelyzeteid vannak leginkább támogatva a boldogságod céljából. (60 perc)

Jelentkezz be egy konzultációra most!

Számomra fontos a maximális kényelem, és ezt igyekszem neked is biztosítani!

Kényelmesen és egyszerűen tudod kiválasztani a számodra megfelelő időpontot itt: IDŐPONTFOGLALÁS
Időpontmódosításra az előjegyzett időpont előtt legkésőbb 72 órával van lehetőség!
A helyszínre vonatkozó minden információt az időpont visszaigazoló e-mailben fogsz megkapni!

Fizetéshez pedig helyezd a választott konzultációt a kosárba, majd fizess egyszerűen és gyorsan  Barion bankkártyás fizetéssel!

Leírás

Az asztrológia az önismeret és a személyiségfejlődés egyik kiváló útja.

Segítségével fény derül életed kiváló lehetőségeire, és megismerheted azokat a fejlődési lehetőségeket, amelyek most csupán kihívásokat jelentenek számodra. Részben ezek okai is megnyilvánulhatnak.

Elsődleges célja nem a jóslás, mivel az emberi természet számára adott a választási lehetőség a különböző fejlődési módok közül. Mindenki konkrét céllal és feladattal kezdte meg jelenlegi életét, és kapott ennek megfelelő képességeket, kompetenciákat és kevésbé erős jellemvonásokat. Ez azonban nem zárja ki a választási lehetőséget az életben.

Személyiséged ismerete az asztrogia által abban támogat téged, hogy a megfelelő módszerekkel, a megfelelő időben élj a számodra kinálkozó lehetőségekkel, és képes legyél türelmet gyakorolni önmagaddal szemben is azokon a területeken, ahol jelenleg fejlődési folyamatban élsz.

Megérted az emberi kapcsolataidban, életedben megélt kihívásaid okát, és sokkal jobban fogod tudni kezelni a váratlan helyzeteket.