Rózsakvarc karmala a harmónikus érzelmekért

5 990 Ft

Különleges vagy, egyedi és csodálatos!
Ezek alapján mit válaszolsz?
Tömegterméket szeretnél vagy egyedi darabot?

Minden karkötő egyedi különlegesség, mivel személyre szóló programozást kap, így annak az egy személynek a rezgéseit harmonizálja, akinek készül. A rendelés során a megjegyzés rovatban kérem írják meg, hogy milyen célból kívánják a karkötő viselni, így ezek alapján készül el az egyedi programozás.
Különleges odafigyelést nem igényel, a program nem törlődik, nem módosul semmilyen külső hatásra (pl. napfény, víz), ugyanolyan viselése lehetséges, mint bármely egyéb kristálykarkötőnek.

A rózsakvarc az érzelmek harmonizálásának, a feltétel nélküli szeretetnek és a végtelen békének a köve.
Segíti a viselőjét, hogy minden élethelyzetben felismerje a pozitív érzelmek kiteljesedését, növeli a kitartást és támogatja a szeretet megélését. A legfontosabb kő a szív számára, megtanít a szeretet igazi értelmére.

Különösen jótékony hatású azoknak a hölgyeknek, akik szeretnék fenntartani vagy megtalálni önmagukkal, a szeretetkifejezésükkel a harmóniát. Utat mutat az önelfogadáshoz, és mások szeretetteljes megközelítéséhez. Könnyebben kifejezhetővé válnak az érzelmek, oldódnak a gátak és a félelmek a rózsakvarc kristály viselése közben. Nyugtat, biztat és kitűnő a hatása kihívásos időszakok során.

Aki szeretné az életében a szerelmet behívni, annak ideális választás a rózsakvarc!

Erősíti a szívet és a keringési rendszert, jótékonyan hat a vesékre, mellékvesékre, tüdőkre, enyhíti a szédülést. (Nem pótolja vagy helyettesíti az orvosi kezeléseket, de kitűnő kiegészítése!)

A képen látható kitűző illusztráció, csak a karkötő vásárolható meg!

Áltagos szállítási idő 5-10 munkanap.

Elfogyott

Leírás

A rózsakvarc megszabadít a ki nem mondott érzelmektől és a szívfájdalomtól, átalakítja azokat az érzelmi viszonyokat, amelyek már nem szolgálják az érdekeinket. Arra tanít, hogy miként szeressük önmagunkat, lehetővé teszi, hogy megbocsássunk önmagunknak, életre hívja bennünk az önbizalmat és az önértékelést.