SVT mentoring

35 000 Ft

Amikor te boldog vagy és jól érzed magad, akkor mindenkit képes vagy boldoggá tenni! Az életed ragyogássá változik szenvedés helyett! Minden megélt siker és boldogság támogatni fog abban, hogy kitarts akkor is, amikor mindenki más feladná, de te soha nem fogod, mert látod a fényt és ismered a saját céljaidat!

Ismered azt az érzést, amikor nem tudsz elfogadni bizonyos helyzeteket az életedben, tudod, hogy lehetne jobb, lehetne másképp, nem érted miért történnek veled rossz dolgok sorozatosan, és már nem mások hibáztatásával vagy elfoglalva, hanem a megoldást keresed…

Tudod, hogy jó úton vagy, de még az ideális módszert, a legjobb könyvet, a valóban működő tanácsot nem találtad meg.

  • Vannak jó tapasztalásaid,
  • tanultál előnyös dolgokat,
  • találkoztál jó tanácsadókkal,
  • működnek a megérzéseid,
  • bár még esetenként nem bízol magadban,
  • utólag rendszeresen kapod a megerősítéseket, hogy hallgatnod kellett volna magadra…

Látszólag ennek rengeteg oka lehet, ezek mögött egy valódi ok húzódik meg. Mindaz amivel eddig foglalkoztál, az a „jéghegy csúcsa”, a tudatos emlékeid vagy a mélyebb szinten lévő tapasztalásaid további harmonizálást kívánnak, és csak elkezdted a folyamatokat, de nem fejezted be. Ilyenkor tovább kell haladni, a legnagyobb hiba lenne megtorpannod.

Az SVT mentoring abban segít, hogy további kihívások helyett megtaláld az ideális megoldást.

Neked is ismerős érzések?

Van olyan pillanat, amikor fárasztónak érezed mindazt, amit teszel, és csekélynek az eredményt?
Hidd el, sokkal többet tettél eddig is önmagadért, mint az emberek többsége!

Minden pillanatban amikor képes vagy tovább haladni, esélyt adni magadnak a fejlődésre, a sorsodban megnyilvánuló nehézségek megoldására, és engedélyt a boldog pillanatok megélésére, akkor megismered önmagad egyre teljesebb változatát és az életed egyre kiegyensúlyozottabbá teszed. Minden önmagadra szánt pillanat és cselekedet érték, amivel a legjobban azokat támogatod, akik a szívedben a legfontosabb helyet foglalják el.

Leírás

Az SVT rövidítés a Spirituális Választerápia módszerét jelenti.

Az SVT mentorálás egy kötelező tisztítási folyamattal kezdődik, ami megteremti az ideális feltételeket, hogy hatékonyan tudjunk dolgozni.

A mentorálás további részeként a felvázolt problémával és az elérendő céllal foglalkozunk. Megismerjük a jelenlegi akadályokat, mögöttes programokat, akadályozó tényezőket. Elvégzem a tisztítást, harmonizálást, és egyéb feladatok nyilvánulhatnak meg.

Rendszeresen szoktam otthon elvégezhető feladatokat javasolni, amivel hosszú távon tudod fenntartani az egyensúlyt, ezáltal sokkal jobban tudsz koncentrálni a céljaidra. Bármi kérdésed van ezzel kapcsolatban, lehetőséged van feltenni ezeket két találkozás között is.

Az SVT mentoring időtartama 90-120 perc, elsődleges szempontként figyelembe véve, hogy az adott alkalom alatt a lehető legtöbb kérdésedre választ kapj, a legtöbb kihívás kitisztuljon, és maximális harmóniába kerülj a mentorálás végén. A fő szempont TE vagy, az idő csak egy külső tényező!

Számomra fontos a maximális kényelem, és ezt igyekszem neked is biztosítani! A konzultációk helyszíne könnyen, gyorsan megközelíthető helyen van a 13. kerületben, Budapesten.

Kényelmesen és egyszerűen tudod kiválasztani a számodra megfelelő időpontot itt: IDŐPONTFOGLALÁS
Időpontmódosításra az előjegyzett időpont előtt legkésőbb 72 órával van lehetőség!
A helyszínre vonatkozó minden információt az időpont visszaigazoló e-mailben fogsz megkapni!

Fizetéshez pedig helyezd a választott konzultációt a kosárba, majd fizess egyszerűen és gyorsan  Barion bankkártyás fizetéssel!