Tigrisszem karmala

6 990 Ft

Különleges vagy, egyedi és csodálatos!
Ezek alapján mit válaszolsz?
Tömegterméket szeretnél vagy egyedi darabot?

Minden karkötő egyedi különlegesség, mivel személyre szóló programozást kap, így annak az egy személynek a rezgéseit harmonizálja, akinek készül. A rendelés során a megjegyzés rovatban kérlek írd meg, hogy milyen célból kívánod a karkötő viselni, így ezek alapján készül el az egyedi programozás. Amennyiben ajándék lesz, akkor azt írd meg, hogy mi lenne előnyös annak, aki viselni fogja.
Különleges odafigyelést nem igényel, a program nem törlődik, nem módosul semmilyen külső hatásra (pl. napfény, víz), ugyanolyan viselése lehetséges, mint bármely egyéb kristálykarkötőnek.

A tigrisszem összekapcsolja a Föld energiáját a Nap energiájával, magas rezgésállapotot hozva ezzel létre. Védelmet nyújtó kő, régi hagyomány szerint átkok ellen talizmánként hordták. Megkönnyíti a célok megvalósítását. Összeköti a két agyféltekét és lehetővé teszi, hogy mindenre figyelmesek legyünk. Előmozdítja a dilemmák és belső konfliktusok megoldását.

Áltagos szállítási idő 5-10 munkanap.

Készleten

Leírás

Kiegyensúlyozza a jin- és jan energiát, valamint energiával tölti fel az érzelmi testet. Mérsékli a depressziót és javítja a hangulatot.

Bármilyen függőségben szenvedőt támogat abban, hogy változtatni tudjon az életvitelén.

Kiválóan hat az önértékelési zavarok megszüntetésére.

Nem helyettesíti az orvosi kezeléseket, de kitűnő kiegészítése!