Világos ametiszt karkötő

5 990 Ft

Különleges vagy, egyedi és csodálatos!
Ezek alapján mit válaszolsz?
Tömegterméket szeretnél vagy egyedi darabot?

Minden karkötő egyedi különlegesség, mivel személyre szóló programozást kap, így annak az egy személynek a rezgéseit harmonizálja, akinek készül. A rendelés során a megjegyzés rovatban kérem írják meg, hogy milyen célból kívánják a karkötő viselni, így ezek alapján készül el az egyedi programozás.
Különleges odafigyelést nem igényel, a program nem törlődik, nem módosul semmilyen külső hatásra (pl. napfény, víz), ugyanolyan viselése lehetséges, mint bármely egyéb kristálykarkötőnek.

A ametiszt a spiritualitás és a koronacsakra köve, a 12 mesterkristály egyike, rendkívül hatékony és védelmező kő.
Segíti viselőjét, hogy minden élethelyzetben felismerje a spirituális személyiségfejlődésének legelőnyösebb módozatait, támogatja a tisztánlátást, javítja a koncentrációs képességet. Az ametiszt védelmezi viselőjét, megóv a spirituális támadásoktól, az energiát szeretetté változtatja. Természetes nyugtató, oldja a negatív környezeti energiákat. Rendkívül jót tesz az agynak, szükség szerint nyugtatja vagy serkenti, általános harmonizáló. Megkönnyíti a döntéshozatalt, összehangolja a racionális- és érzelmi oldalt, fejleszti az eltökéltséget.

Az ametiszt egyensúlyt teremt mindenben!

Különösen jótékony hatású azoknak, akik elindultak a szellemi fejlődés útján, keresik a helyüket az életben, kezdik felfedezni a fizikai világban érzékelhető dolgokon túli létezést.

A képen látható ékszertartó doboz illusztráció, külön vásárolható meg!

Áltagos szállítási idő 5-10 munkanap.

Elfogyott

Leírás

Az ametiszt egyensúlyt teremt mindenben, fejleszti az érzelmi kiegyensúlyozottságot. Elűzi a haragot, a dühöt, a félelmet és az aggódást. Enyhíti a szomorúságot és a bánatot, támogatást nyújt az olyan helyzetekben, amelyekben vesztesnek érezzük magunkat.

Az egyik legspirituálisabb kő, fejleszti az önzetlenséget és a spirituális bölcsességet.

Az “alacsonyabb” energiákat a spirituális és az éteri világ magasabb rezgéseire alakítja át.

Nem helyettesíti az orvosi kezeléseket, de kitűnő kiegészítése!