Mentorálás

Türelmet, bizalmat és tudást kapva mentoráltként képes leszel boldogságot és harmóniát teremteni az életedben.

Bármilyen apró-cseprő vagy komolyabb kihívás érkezik a élettől, hamarosan már nem ilyedsz meg a feladatoktól, hanem új módszereidet használva sikeresen fogod tudni megoldani a különböző helyzeteket.

Workshop

Neked is lehetőséged van az általam használt módszereket kipróbálni, és a mindennapokba használni.

Lehetőség van mentoráltként vagy csak tanulóként részt venni az induló képzéseken, amelyek szerkezete úgy van felépítve, hogy bárki számára érthető, és előképzettséget nem igényel, de vannak egymásra épülő elemek.

Online tanácsadás

A távolság csak egy pillanatnyi helyzet, de a tenni akarásban nem befolyásoló tényező. Mentorálásra lehetőség van telefonon keresztül is vagy online formában (skype, egyéb.), ezáltal eltűnnek a fizikai korlátok.

Ezt a tanácsadási formát azért tartom nagyon hasznosnak, mert így azoknak is tudok segíteni, akik nem tudnának velem személyesen találkozi, így mégis elérnek.

Online tanfolyamok

A távolság csak egy pillanatnyi helyzet, de a tenni akarásban nem befolyásoló tényező. Mentorálásra lehetőség van telefonon keresztül is, ezáltal eltűnnek a fizikai korlátok.

Ezt a tanácsadási formát azért tartom nagyon hasznosnak, mert így azoknak is tudok segíteni, akik nem tudnának velem személyesen találkozi, így mégis elérnek.

Mentorálással
 valódi Önmagad lehetsz!

A vágyott sikereid és harmónikus életed kapujában állsz…

Tapasztalásaid és megértéseid segítenek mindenben…

Válaszd a boldogságot és tegyél meg mindent érte…

Ebben foglak segíteni TÉGED! 

hogyan épül fel a módszerem?

A munkám központi tényezője TE vagy! 

Elsődleges szempontként veszem figyelembe az általad megfogalmazott célokat, vágyakat, a megoldandó feladatokat, és sok esetben közösen is találunk új irányvonalakat, amelyek együtt képezik a közös munkánk alapját.

Ezek megbeszélése után elkezdődik a megvalósító munkánk, amely különböző elemekből épül fel.
A tényleges folyamatot mindig az igényeidhez igazítom.

j

Jelenlegi helyzeted

Először a jelenlegi kérdéseidet, helyzetedet és céljaidat beszéljük meg részletesen. Ez fogja megalapozni a sikeredet és a harmóniádat!

Képességeid

Segítek strukturáltan megismerni az erősségeidet és a lehetőségeidet. Sokkal több van belőlük, mint bármikor is gondoltad volna!

N

irányvonalak

Meghatározva azt, hogy mit szeretnél elérni, egyszerű feladatok lesznek segítségedre a megvalósításban. Minden befektett energiád megtérül!

1

komfortzónád

Jelenlegi komfortzónád lesz a kiinduló pontunk, tiszteletben tartjuk minden lépésnél. Felismered, hogy sokkal nagyobb lehetőségeid vannak, mint gondoltad!

Harmónia

A félelmeid helyébe szeretet fog lépni, és elengeded azokat a régi mintákat, amelyek már nem szolgálnak téged. A mindennapjaidban megjelenik a harmónia!

Megérted a miérteket

Minden esemény okkal történik, ám ezeket felismerni csak megfelelő módszertannal lehet. Kis gyakorlás után egyre több esemény oka nyilvánul meg előtted!

Munkámat szolgálatnak tekintem…

Hiszek abban, hogy mind a kapott, mind megszerzett képességeinkkel, tudásunkkal és tapasztalatunkkal azért rendelkezünk, hogy a Legfelsőbb Jó érdekeit képviselve használjuk. Ez az egyetlen módja a harmónikus létezésnek. Személyes célom ezt a szemléletmódot egyre több emberrel megismertetni, és egyre több ember életébe létrehozni a harmóniát.

Diploma

óra üzleti-vezetői támogatás

óra FILOZÓFIAI ISMERET

ÓRA ENERGETIKAI HARMONIZÁLÁS

ÓRA mindfulness mentoring

Végtelenül hálás vagyok azért a kiemelt bizalomért, amit a beszélgetőpartnereimtől kaptam az elmúlt években. Voltak akik személyes tanácsadás kapcsán találkoztak velem, míg mások a kutatásaim támogatójaként vállalták a beszélgetéseket.

Óriási segítséget jelent a jövőre nézve is nyitott hozzáállásuk, mivel saját példáikon keresztük hozzájárultak az elemzések, kutatások sikerességéhez. Így jöhetett létre egy hazai környezetben kipróbált, valóban működő módszereket tartalmazó eszköztár mások élethelyzeteinek támogatása, -motiválása, magánéleti- és üzleti eredményesség céljából.

mitől Működik?

Több mint húsz éve tanulmányozom a különböző energetikai harmonizáló módszereket. Ehhez társult a gazdasági területen szerzett tudásom, majd a védikus filozófia adott számos módszert az emberi élet harmóniájának lehetőségeiről.

Mivel az élet egy nagyon komplex rendszer, ezért hiszem azt, hogy csak akkor hozható létre belső béke, ha testi-, lelki-, szellemi szinten is harmóniában él az ember. Az általam alkalmazott módszerek mindhárom szintet képesek harmóniába hozni, így sokkal többet nyújtva egy részterületi megoldásnál.

Az anyagi jólét mindenkinek a saját szintjén értelmezhető, és egy olyan szempont amit mindenképpen figyelembe kell venni. Azt az életminőséget segítek elérni, amiben Te jól érzed magad, legyen az szerény vagy exkluzív. A választás a tiéd, a megoldásokat pedig én adom hozzá!

Minden pillanatban lehetőséged van tenni a saját boldogságodért! Engedd meg, hogy a harmónia és a bőség minden szinten megjelenjen az életedben!

Az emberek támogatását választottam hivatásomnak, és minden lehetséges alkalommal segítek a hozzám fordulóknak.

Az igazi mérce soha nem az anyagiakon múlik, az csupán egy eszköz a létfenntartáshoz.

Számomra a boldogság forrása, hogy látom más emberek csodálatos változását és életük felvirágzását!

Rólam mondták

"Minden nap hálás lehetek azért Beának, hogy segíti a személyiségem és a hozzáállásom fejlődését. A mindennapok történéseiben is érezhető a hatása. Emlékszem a jóságos, objektív véleményére minden esemény alkalmával még akkor is, amikor nem minden úgy megy, ahogyan én elképzeltem. Látom és tudom, hogy ezek mind a fejlődésemet szolgálják.

Megtanultam elfogadni, hálásnak lenni, szolgálni és alázatot mutatni olyan dolgok, személyek irányában is, ami pár éve szó szerint elképzelhetetlen volt. 

Néha szívbemarkolóan fájt a kapott őszinteség, máskor kirobbanóan boldog lettem, hogy láttam, látom a saját változásomat. 

Köszönöm, hogy ismerhetlek!"

Egyed Júlia

Tulajdonos, emokemarketing.hu, janewebshop.hu

„Nagyon hálás vagyok a Beának a sok segítségért és azért, hogy megismerhettem. Megmutatta nekem azt, hogy bízzak magamban, hogyan építsem fel az önbizalmam.

Nagyon sok dologra rámutatott, hogy mi miért történik az életemben. Sokkal boldogabb lettem 1,5 év alatt, mint valaha.

El sem tudtam volna képzelni, hogy kibéküljek önmagammal. Az “aha” élményekről ne is beszéljünk. Pl. a nyáron elterveztem, hogy egy hónap alatt megcsinálom a jogsit. Elkezdtem, de a vizsgával voltak gondok (az időponttal). Így csak ősszel tudom megcsinálni, ami új repülőjegyet jelentett.

Először fel sem tűnt, hogy a kezdeti düh átalakult egy izgalommal teli várakozássá.

Bea rámutatott arra, hogy ahogyan én akartam az nem volt járható, főleg a bennem lévő félelem miatt. Ezt helyre kellett tennem fejben.

Felkészülni, figyelni a környezetem, tanulni belőle. És itt jött az “aha” élmény, tudatalatt pont ez játszódott le bennem és alakult ki egy magabiztosság. „

Ritó Alexandra, Helsinki

“Amennyiben útmutatásra vágysz életeddel, karriereddel kapcsolatban, Beát csak ajánlani tudom. Több mint 6 éves ismeretségünk alatt megtapasztalhattam kiemelkedően kedves, közvetlen és segítőkész hozzáállását, s a szakmai támogatás mellett személyében egy igaz, őszinte barátra is leltem.

Bea igazi harcos amazon: sosem adja fel, garantáltan beleladja legjobb tudását és munkáját mindenbe, amit csinál. Misszójának tekintve az emberek támogatását, Ő az, akire bármikor, bármilyen körülmények között számítani lehet. S a legfontosabb: a saját életében, mindennapjaiban is éli, megtestesíti, amit képvisel.”

Juhász Adrienn

„Úgy kerültem Beához, hogy eleinte csak a kiváncsiság hajtott. Nem volt konkrét probléma, amit meg szerettem volna oldani.

Már az első alkalommal feljöttek régi sebek, érzések, amikről már évek óta nem vettem tudomást, de mégis ott voltak a felszín alatt.

Ezeket, és sok mást is sikerült pár nap alatt feldolgozni.

Bea nagyon sokat segített abban is, hogy jó döntéseket hozzak, hogy tisztában legyek azzal, miket szeretnék elérni az életben, és hogy ezért miket kell tennem.

Érintettünk munkával, családdal, párkapcsolattal, iskolával kapcsolatos kérdéseket, és mióta együtt dolgoztunk, sokkal könnyebben veszem az akadályokat.

A házi feladatainak megoldása közben jobban megismertem önmagam, és ez nagyon fontos.

Nagyon jól ráérez, hogy mikor kell véletlenül felhívni két alkalom között, hogy még lökjön egyet a dolgokon, hogy jobban menjenek.

Azoknak ajánlom őt, akik már régóta egy helyben toporognak, akik előrébb szeretnének jutni az életben bármilyen téren, akik kíváncsiak, akik kétségbeesettek, szóval bárkinek.”

Grünwald Márti, London

“Személyedben egy olyan embert ismertem meg, aki nem ismer lehetetlent, és minden testi-lelki problémából kigyógyít!

Végtelenül türelmes, kedves, önzetlen, együttérző.

Minden egyes találkozásunknál megnyugszik a lelkem, és olyan energiát kapok, amitől úgy érzem, mindenre képes vagyok! Köszönöm, hogy vagy! ❤️❤️”

Kiss Zsanett

„Beának köszönhetően jó úton haladok afelé,
hogy én, én legyek: merjek önmagam lenni, szeretni és tisztelni azt, aki én vagyok. Levetkőzni a félelmeim, aggodalmaim és hálát adni azért, amim van.

Köszönöm Neked, hogy támogatsz az utamban!

Hosszú még az út, de fantasztikus az önismeret ilyen mélysége! ❤️”

Forgács-Dongó Alexandra